Superr Girll


ape semua nie ==
Saturday, 24 December 2011 | 21:13 | 0 Words
Assalammualikum 
arini tetibe jeh bukak facebook, bukak jeh wall.
tengok-2 kojek ada wall dengan bdak perempuan dan dy tulis status 'nyirap nye !'


k, fyda tak paham, kenape dengan kojek niyh. haishh
sala ke fyda wall to0 wall dengan si syai tuh?
hm, sumpah takda niat nak jeles kan kojek ke pe.
fyda wall to0 wall dengan dye menggunakan perkataan AKU KAU.
tpi, kojek wall to0 wall dengan perempuan uh menggunakan perkataan KITA.
apa semua nie? nie ke balasan kojek untuk fyda?
untuk jeles kan fyda? dah mcm satu permainan sayang.
mungkin kojek wall to0 wall dengan dye, sebab kojek kenal dye atau kojek baru lepass add dye.
k, fyda ada jeles sikit.
hm, kenapa benda mcm nie pon nak jadi kan masalah?
sumpah tak paham gile, bende remeh mcm nie je kot sayang.
lagi pon fyda wall to0 wall dengan syai uh dah 2 3 hari lepas kot.
k, mesti kojek nak tahu, why fyda wall to0 wall nan dye kan?
oke, sini fyda kasi tahu. fyda just nak tego-2 mcm tuh jeh.
tada niat nakk rapat-2 dengan si syai uh.
sumpah fyda tak hadam dengan jantan tuh.
cukup lha fyda dah ada kojek skarang.
kojek pon tahu fyda sayang sangat kat kojek kan. haishh
hm, fyda harap kojek faham .
-kbye-

-Past- | -New-