Superr Girll


Kenapa?
Wednesday, 21 December 2011 | 05:26 | 0 Words
Assalammualaikum :/
k, fyda tak tahu nak luahkan kat sape, selain kat blog niyh jeh.
hm, fyda sedih dengan prangai kojek yang skarang :[
kenapa kojek skarang lain? tak mcm dulu?
kenapa stat kojek duduk kluang, kojek mcm abaikan fyda?
kenapa sayang? setiap mlm kita text, mesti kojek soh fyda tido awal kan?
kenapa? kojek dah malas ke nak text fyda?
hm, hati fyda kata, mungkin kojek taknak fyda ganggu kojek, bila kojek dengan membe kojek lepak-2.
setiap malam hati fyda kata mcm tuh. k, fyda redha, takpe niyh semua ujian dlm percintaan kita.
tapi, tolong jangan abaikan fyda. pleaseeee :'[
kadang-2 fyda sakit hati dengan kojek.
kojek suka buat fyda tertunggu-tunggu kojek.
kenapa harus mcm tuh sayang? kenapa?
hm, sebab tuh setiap mlm fyda slalu buat prangai.
fyda sedih kojek, sedih sangat.
jujur fyda kata, fyda lebih suka kojek duduk JB.
kerja dekat sana. cari duit.
fyda paham kojek, paham sangat.
ye, fyda tahu kojek slalu rindukan fyda, even kita dekat atau pon jauh.
fyda pon sama mcm tuh kojek. tapi..
hm, entah lha kojek.
fyda tak tahu nak ckp ape lagi kojek.
rasa nak menangis jeh kojek.
hm, tuh jeh lha yang mampu fyda buat time ingat kojek.
menangis menangis dan menangis.
sebena nye fyda dah penat menangis. penat sangat.
abes nak buat mcm mana, air mata niyh menggedik nak keluar. hmm
act, arini dah masok dua hari rite kita tak jumpa.
sumpah rindu sangat dekat kojek.
hm, IMY more sayang.
#mesti kojek kata sape yang beruba skarang kan?
k, up to0 you nak ckp ape. nie hanya luahan dari hati FYDA. :'[


*hanya luahan hati. tiada kaitan antara hidup dan mati.
-kbye-

-Past- | -New-