Superr Girll


!@#$%^&*()
Tuesday, 17 January 2012 | 07:41 | 0 Words
Assalammualikum, wee
sebenanye dari mlm semalam nak post.
tapi, disebabkan dengan hal-2 tertentu, so tak dapat nak onl n post kat blog nie. 
hm, arini 17/O1/2O12 tarikh genap lha fyda dengan kojek 8bulan. :]
hee, mcm kejap je kan? hehe
even mcm kejap pon, bnyk ujian yang kiteorg dapat. hewhew. *redhaaaaaa
hm, tadi pukul 8 keluo dengan kojek sampai 9 3O Malam.
kiteorg pergi bnda kejap. just jalan-2 gitu, karoke.
takda benda pon nak dibuatnye. takda function lagi.
hm, niat sebena ajak kojek g bnda sebab nak g beli jam. hoho
disebabkan fyda lupa, so tak beli jam nye.
patot lha dri tadi dok pkir ape yang nak dibelinye kat bnda uh.
sampai uma,ingat balik semula. Ohhhhh!!! NAK BELI JAM LHA =='
haishhh, terlepas dahhh.
hm, sebenanye susa oOo pergi skolah takda jam.
ape bole buat, lain kali je lhaaa.
kbye. ilapchu :*

-Past- | -New-