Superr Girll


lepak bersama kojek, along dan amy ♥
Sunday, 29 January 2012 | 01:09 | 0 Words
hi, assalammualaikum.
nah, arini nak post pasal aktiviti tyme cuti sekolah seminggu nie. hoho
nak tahu tak, hari-2 fyda lepak dekat luo rumah sampai kol 12 pagi. haha
nak tahu tak, fyda lepak dengan sapa? haaaa~
fyda lepak dengan BF fyda, abang fyda n amy jiran fyda. hihik
best sangat. dapat kacau-2 dyorang, berkejar-2 dengan dyorang. hihi
semalam dalam kol 8 40 malam.
fyda, along dengan kojek pergi tasik. hihi
pergi lepak-2 jap kat sane. 
hoho. ramai kot orang dekat tasik tuh. 
ada yang bawak GF/BF dyorang. ada yang bawak family lepak kat situ. 
hm, tapi kan tyme fyda tenga lepak-2 kat tasik kan kan.
fyda ada nampak satu couple nie.
haishhhhh, dalam hati nie ckp, 'gila ke? tak malu ke? nie kan tempat awam'.
nak tahu tak nape fyda bole ckp mcm uh?
sebub dyeorg buat kelakuan yang tak elok. errr
perempuan uh dah lha isap rokok. haishhh
yang laki tuh pulak? entah tak tahu dye buat apa.
*even nak buat tuh pon, aikk cover-2 ahhh cari lha tempat lain. huhhh ==
eh, sambung balik. 
haa, lepas dah bosan tak tahu nak buat apa kat tasik uh,
kiteorg g ponten pulakkk kat bnda tuh haaa.
tak buat ape pon kat sana.
just kojek layan fyda main buai. hihi
mcm bdak kecik kan. hoho
pastu dah boan gak, duduk kejap.
then tengok jam dah kol 9 30. >.<
haa, fyda ckp nak balik.
nak g beli makanan ebu.
kebetulan abah mesej ckp nak guna kereta. ngam lha uhhh.
semua dah masok kereta, terus otw g halim haris beli makanan.
then, kojek hantar fyda dengan along balik.
lepas dah hantar along ngan fyda, kojek pegi hantar plak kereta kat abah.
pastu dy datang ruma fyda pot dekat lorong uh. hihi
makan rambutan skali. ngehhh
pastu kan, tyme uh fyda tenga dengki along.
kulit rambutan uh fyda baling dekat dye. haha, padan
yang along pulakk pegi amek SIPUT takot kan fyda. haha
memang lari lha fyda kan? 
lepas dah penat lari kan,
fyda g kacau kojek pulak.
fyda amek lipas then takot kan dye. hahaha
*kojek takut lipas. :D
tak mcm belinkas lha kojek dibuat nye.
pastu kojek kacau fyda balik.
dye amek siput, dye bagi fyda
haaa, amek kau, fyda berlari. 
then, sambil terbaring-baring pusing-2 dibuatnye. hahaha
gilakan? :D
nie gamba-2 aktiviti malam. hohoho

  
kite tenga makan, hoho






takda keje part-1

takda keje part-11
abang dengan adik ipar pon jadi. hasihhh ==
haha, kbye. iloveu :*




-Past- | -New-