Superr Girll


wink wink :]
Sunday, 8 January 2012 | 08:43 | 0 Words
HI, Assalammualikum.
dah lame fyda tak update blog niyh. hoho
rindu pulak kat blog pink pink niyh. haha
oke, mlm niyh nak story pasal kojek dengan fyda. heee
*tak suka jangan baca. haha.
dalam minggu nie kiteowg tiap-2 hari jumpa. hoho
gilakan? hihi. biasa lettuw.
best jumpa dye, boleh lepaskan rindu apa semua.
dapat lha dye buli fyda n fyda buli dye. muahahah
even setiap kali jumpa ada jea perkara yang nak dibulinye.
setiap kali jumpa kiteorg takpena tak ketawa. mesti nak ketawa jugak.
walaupon tyme sebelum jumpa kitaowg ada prob.
bila dah jumpa, hampehhh! jadi tak serius then teros baik. haha
nak katakan kiteowg niyh rasa bahagia sangat.
takpena gado selalu. hoho. 
*jeles ta jeles ta? :p
now, skarang dye dah keje.
mcm petang susah dah nak jalan-2 ngan dye.
tuh pon tunggu dy cuti lee.
tpi kalo mlm dye selalu free. hoho.
sebab dye takda keje. keje dye jumpa fyda je lhaa. haha
dan skarang kiteowg jarang text. text pon sekejap lepas balik jumpa tuh.
sampai jeh kol 10 dye dah OUT. ==
tapi fyda tak kesah, fyda paham situasi dye.
takda rasa terabai langsong.
lagipon even fyda bosan, fyda siap kan HW n baca buku jeh.
tade lah boring sangat kan. *rajinnyeeeeeeeeeeee :D
urm urm, ape lagi ekk.
tak tau dah nak type ape.
kbye :]

-Past- | -New-