Superr Girll


..im sorryy :/
Sunday, 24 June 2012 | 09:20 | 0 Words

Hye.
k, malam nie sedih. sbb?
hmm :/ tadi kite gado kejap, kejapppp jek. tak lama dngan kojek.
kita gado pasal? hmm... tah, tak tahu punca.
tetibe kita touching, geram, mara then kite campak phone kita
hm, lepas kojek dah pergi, tetibe air mata kite mengalir.
kite nanges :'( tak tahan bila tengok dia balik. hmm
rasa nak jerit suruh patah balik.
tpi nk buat mcm mana, taknak kusut kan lagi keadaan.
btw, kite rasa besalah dngn kojek sebab buat dia bertambah kusut.
hm, tak sepatot nye kite buat dia mcm uh.
kite kene faham situasi dia yang skg. hmm
*dady, mamy mintak maaf tahu. salah mamy, sbb buat dady pening, kusut n mcm takda arah tuju. hmm
kite tak patot buat dady mcm uh. btw, ILOVEYOU MORE MORE N MORE! MUAHHH :*
k night.

-Past- | -New-